Kamis, 16 Februari 2012

////

Ngalanglang Blog

Bismilah..

Tos lami abdi ninggalkeun iyeu blog, aya meureun sasasihmah tapi teunyampe ih kayanamah hehe..
aduh, mulai kumat yeuh sirah abdi panyakit poho <-- dasar nini-nini

teuaya sasasih ah, sasasihmah da lami teuing perasaan abdi teh libur sakedap aya meureun sabelas poe mah, sabelas poe di rompok mani teu karasa pisan asa sajorelat, padahalmah masih hoyong libur keneh euy, tapi mahade kumaha eta si bigbos teh ngebelan bae nitah enggal mangkat, tapi aya anu lucu ...
caritana kiyeu..

si nini nyasar deui nyasar deui <-- pagaweanana teu baleg yeuh
samemeh abdi uih ka lembur ngadadak ATM abdi teutiasa dipake, tidinya teh abdi panik gening teutiasa di pake padahal pan tos sering dipake kanggo transaksi kitu, teu loba omong abdi teh nekat wae ka bank nu biasa abdi datangan tapi tidinya teh abdi di suruh ka unitna cenah ari hoyong terehmah da didiyeumah kudu nunggu prosesna lami paling tilu dinten karek beres, (etamah lila atuh)<-- gegelendek dina jero hate. mana jauh pisan tempatna, geus mah ti padamelan abdi ka bank etateh jauh di tambah di suruh angkat ka unitna haruuuuuh haritateh sirah mani lieur pisan, teu di gawean ayeuna isukan ek uih ka lembur di gawean ayeuna kumaha da abdi teh buta jalan bari jeung butuh pisan.. maksudna buta jalan teh teu terang jalur-jalurna da ari abditeh jalmina tara kamana-mana, tapi alhamdulilah sempet nyasar duakali akhirna nyampe oge ka tujuan, singkat carita abdi tos nyampe di padamelan da tadi teh abdi izina sakedap aya urusan eh arikitu teh ti barang ti isuk nyampe jam 12 untung bae anu padabatur di damel abdi teh bageur, henteu ngadumel tan abdi ...
di itung-itungmah abdi teh di dieu tos aya mereun tilu taunan mah tapi naha masih weh buta jalan, tapi teunaon naon lah nupenting mah teu buta hati heheuy deudeuh.... #seuri
tapi nyasar kituteh teu sakali duakali seuring pisan malahan mah.. sugan paktor nini-nini tah :D

pamiarsa sadayana entos heulanya carita ngalanglang teujelas ti abdi :D #nyunda mode on pokonamah
hampura bae kanu teu ngarti bahasa abdi kitu oge kanu ngarti urangn sunda na  permios kasadayana anu maca iyeu tulisan .....

14 Reactions to this post

Add Comment
  1. Kang Asep mengatakan... 16 Februari 2012 11.12

    Izib pangpayuna noel Nini..
    Kamana wae atuh?
    Sugan teh tos poho jalan ka blogger ... ari emut keneh kana blogger mah syukur atuh, Akang milu bungah ,,,

    wilujeng ngeblog deui

  2. Cilembu thea mengatakan... 16 Februari 2012 11.14

    kitu ka'ayaan nana...toroktoktok...tok..tok, bumi gunjlang ganjleng ningali c nini kasasar, dasar si dawala, ningali nini keur lieur teh kalahka seuri marakan langit..buwahahahahahaaaaa.
    sehat selalu ni.

  3. anak emih mengatakan... 16 Februari 2012 12.17

    ohh kitu
    kitu = aki-aki beuki nyatu :3

  4. kampungku corolla mengatakan... 16 Februari 2012 13.56

    aeh aeh si nini...wilujemg tepang deui ni,..ieu abdi,nepangken ti kampungku.
    sohib nini.he...he...

  5. duniasharing mengatakan... 16 Februari 2012 14.44

    kade atuh ah .. nyasar wae mah teh heuehue..
    alhamdulillah atuh ayena tos nge blog deui salam dan suport ti [DS]

  6. nini Bawel mengatakan... 16 Februari 2012 16.58

    @kang asep, @cilembu thea, @dedy sableng, @kampungku, @duniasharing, asalamualaikum ^_^
    nuhun pisan tos mampir sareng komen di blog nini,
    mari kita nyunda mode on
    kaciri iyeumah orang sunda sadaya anu komena wkwkwkwkwkwkkw

  7. Apple ipad 3 mengatakan... 16 Februari 2012 17.02

    Berkunjung di sore hari menjelang malam,

  8. Kang Asep mengatakan... 17 Februari 2012 09.03

    Nini,,, tuh katingal... begitu Nini update,,, langsung member Blog Nyunda ting torojol,, ini berkat ti Blogroll nu di pasang di blogna ,,, soook mangga pasang wae blog Kujang / Blog Nyundana ... supaya Nini bisa ningal saha wae hari ini nu update misalna kitu....

    wilujeng ngeblog wae,,,

  9. nini Bawel mengatakan... 17 Februari 2012 09.19

    nya kang iyeu keur di otak atik hehe
    kiyeu yeuh ari nini-ninimah geus keurmah tetiasa bloon deui haha harap maklum kang lamun loba tatanya nya :D

  10. Kang Asep mengatakan... 17 Februari 2012 09.24

    Atos leres Ni Daftar Blogna ,,,
    Lamun tiasamah daftar blog aya 2 ,,,
    1. Blog Nyunda ...
    2. Sobat2 Nini nusejen ,,,

    Saperti nu Sakahayang aya dua nyaeta "10 Blog Kujang" jeung "Sobat Dalit Sakahayang" tah sobat dalit-mah campur2 blogger sa indonesia raya kituh ... hihihi...

    eta iklan Sittina panjang teuing Ni,, meakeun tempat ,,,

    wilujeng LIEUR hihihihihi...

  11. nini Bawel mengatakan... 17 Februari 2012 11.07

    alhamdulilah tos rengse kang biarpun masih acak²an teusawios² lah ke di rapihan deui ...

  12. Aa Uzhe mengatakan... 18 Februari 2012 14.08

    aduh... sae pisan euy tulisan sareng pengalaman-nana teh nini bawel teh.

    naha beut tos 3 tahun, masih ka sasar kneh atuh eta teh. gaptek pisan atuh kitu mh. hehe :peace:
    tapi abdi ge ieu teh keur nyasar yeuh jadi ngiringan nyarios di dieu. hoyong ngingiringan nyunda. pan abi ge orang sunda. bari sundana kasar oge. :D

    leureus apa leureus...?

    nya entos atuh, saeutik ti abdi mh moal tinggi panjang dan lebar, pan abdi mh sanes monster.

    mugi tambih2 dewasa, tambih imanna, tambih ngerti hirup, tambih di pikanyaah ku orang2 skitar. tambih sae blogna, tambih gokil, tambih chaby (haha), tambih sadayana weh...
    #nahabeutcerahamah

    tuh kan abi mh teu panjang lebar, cuma saalit komentna oge. nya nuhun atuh ah... :D

    arek nyasar2 deui abdi mh...

  13. nini Bawel mengatakan... 18 Februari 2012 15.13

    hadeuh iyeu siumar, kurang loba tuh euy ceramahnateh :D

    BRB: liat googlemap :p

  14. ARMAN mengatakan... 24 Februari 2012 05.40

    Hehehe ada translatenya ga nih nini pelet? eeit nini bawel mksd saya hehe...

Poskan Komentar

monggo di comennt